top of page

Voegwerken in en rond Lint/Antwerpen door PK Gevelrenovatie

Uw gevel invoegen in een kleur naar keuze.
BAC_1.jpg

Voegwerk in nieuwbouw en renovatie

Een gevel invoegen heeft twee voordelen: het zorgt ervoor dat uw gevel er als nieuw uitziet en het biedt ook een belangrijke beschermende functie. Zo vermijdt u waterinfiltratie, en dus het risico op vochtproblemen en waterschade. PK Gevelrenovatie is thuis in voegwerken voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Wij zorgen voor een perfecte uitvoering met oog voor afwerking.

Voegwerken Antwerpen

Voegwerken, Lint - Antwerpen | Peter Kennes

Voegwerken bij gevelrenovatie
Bij een gevelrenovatie verwijderen we eerst het oude voegwerk. Indien nodig voeren we eerst een gevelreiniging  uit voor we aan de eigenlijke voegwerken starten. 

Welke kleur voeg? Aan u de keuze!
We voegen uw gevel in met uw gewenste kleur. De keuze is heel uitgebreid. Achteraf kunt u er ook voor kiezen om uw gevel af te werken met een gevelplint. Die plaatsen we onderaan en oogt niet alleen mooi, het beschermt uw gevel ook tegen stoten, vuil, spatten, opstijgend vocht en mosvorming.
 

Voegwerken realisaties

Voor en Na

Elastische voegen

Uw schrijnwerk (terug) water- en winddicht? Dat kan met elastische voegen. Het elastisch opvoegen van uw nieuwe ramen en deuren verzorgen wij in een kleur naar keuze. Zo kunnen we een totaalaanpak bieden waarbij we bijvoorbeeld de kleur van het voegwerk voor uw gevel perfect kunnen afstemmen op de elastische voegen van uw ramen en deuren, voor een mooi geheel.​

BAC_1.jpg

CONTACTEER ONS

U denkt eraan uw gevel te laten invoegen in of rond Lint/Antwerpen?

Contacteer PK Gevelrenovatie meteen voor een gratis offerte!

bottom of page