top of page

Gevelreiniging in en rond Lint/Antwerpen door
PK Gevelrenovatie

Ga voor een op en top propere gevel!
BAC_1.jpg

Een vervuilde gevel?

Uw gevel laten reinigen en nadien opnieuw laten voegen volgens de kneepjes van het vak? PK Gevelrenovatie is de specialist in gevelreiniging in of rond Lint/Antwerpen. Blauwe steen, zandsteen, baksteen, beton, graniet, … wij zorgen voor een vakkundige gevelreiniging op maat van uw gevel! Naast gevelreiniging zijn we ook sterk in gevelrenovatie en voegwerk .

Uw gevel laten reinigen: een win-win
Waarom u uw gevel zou laten reinigen? Daar zijn al zeker twee belangrijke redenen voor: een propere gevel oogt mooi en verzorgd. Dat ziet u meteen. Maar door een professionele gevelreiniging kunt u ook verdere problemen vermijden die door vuil of vocht kunnen ontstaan. Zo kan vervuiling op termijn voor gevelschade zorgen en dan is er meer nodig dan een gevelreiniging. Dat merkt u pas later.

De zachte kracht van gevelreiniging 
Bij ons geen harde maatregelen die uw gevel meer kwaad dan goed doen. Afhankelijk van uw type gevel, de staat en de vervuiling maken we gebruik van de beste techniek. Hierbij reinigen we zonder agressieve of chemische producten. We kiezen op basis van onze jarenlange ervaring in het vak voor een techniek die zacht is voor uw gevel, maar wel een wereld van verschil oplevert in het eindresultaat!
 

Gevelreiniging door Peter Kennes, Lint - Antwerpen

Zandstralen gevel

Gevelreiniging in Antwerpen

Verschillende technieken voor het reinigen van uw gevel

  • Stoom of hogedrukreiniging

  • Zandstralen

  • Nastralen (neveljetstralen of softstralen)

  • Torbo stralen

BAC_1.jpg

CONTACTEER ONS

Benieuwd wat er achter die vervuilde gevel schuilgaat? Vraag meteen een gratis offerte aan bij PK Gevelrenovatie voor een gevelreiniging in of rond Lint/Antwerpen!

bottom of page